WELKOM OP SOSTER.COM

Verzenden & retourneren

Bij het verzenden van uw bestelling krijgt u een bevestigingsmail. Dit duurt binnen Nederland 1 a 2 werkdagen. Al onze bestellingen hebben een track and trace nummer zodat u ze kan volgen. Deze wordt in de mail meegestuurd. Mocht u nog vragen hebben over de levering van uw bestelling kunt u contact met ons op: [email protected]

Als u niet tevreden bent over een item, dan kunt u het artikel ruilen binnen de terugkeer periode van 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in zodra het artikel bij u geleverd is. Voorwaarden hierbij zijn dat het geen SALE artikel is (deze kunnen niet worden geretourneerd wel geruild) en dat het ongebruikte artikel wordt teruggestuurd in de originele verpakking. Als de goederen worden gedragen, beschadigd of onvolledig zijn dan is SØSTER niet verplicht om het item terug te nemen.

Als u graag een artikel wilt ruilen dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen via email, dan sturen wij u een gratis verzendlabel voor retourneren.

Als u het artikel wil ruilen zullen wij zodra wij het artikel ontvangen hebben u een mail sturen met verzenden van het geruilde artikel. In het onwaarschijnlijke geval dat u een verkeerde bestelling of een defect product hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op via e-mail. We zullen het artikel terug nemen en ruilen tegen een nieuw item. Gelieve alle retouren en uitwisselingen te sturen naar:

SØSTER
Kattenbos 14
5541PJ Reusel
Nederland

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »